Για τον ομοσπονδιακό διευθυντή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Σοσιαλδημοκράτες χρειάζονται στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Posted on 06/30/2020.

Για τον ομοσπονδιακό διευθυντή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Σοσιαλδημοκράτες χρειάζονται στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο διαχειριστής της καμπάνιας βλέπει τις πιθανότητες να γίνει το ισχυρότερο πάρτι στις 25 Μαΐου ως ανέπαφες. Σύμφωνα με έρευνες, το SPÖ θα ήταν ακόμη «σχετικά καλά προστατευμένο» ως νούμερο ένα, λέει ο Νταράμπος. Για τον ομοσπονδιακό διευθυντή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Σοσιαλδημοκράτες χρειάζονται στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Εξάλλου, ακόμη και ο ανώτερος άνθρωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Jean-Claude Juncker, είπε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

© APA / GEORG HOCHMUTH Ο Eugen Freund και ο Norbert Darabos παρουσιάζουν τη νέα αφίσα SPÖ.

Darabos: Το ÖVP απέτυχε

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μόνο ότι το

Η σοσιαλδημοκρατία ανεβαίνει για να γίνει η ισχυρότερη ομάδα

. Επειδή ο Γιούνκερ και μαζί του επίσης ο κορυφαίος υποψήφιος του ÖVP Othmar Karas ως η ισχυρότερη κοινοβουλευτική ομάδα είχε τώρα 15 χρόνια “και απέτυχαν”, ο Ντάραμπος αναφέρθηκε σε 26 εκατομμύρια άνεργους στην Ένωση.

© APA / GEORG HOCHMUTH Το SPÖ διαφημίζει με το σύνθημα: “Κοινωνικό αντί άσχετο”.

Υπήρξε επίσης κριτική για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα από τον Spitzenkandidat Freund. Αυτό είναι πολύ δυσαρεστημένο που το ΕΛΚ έχει τις τάξεις του Ουγγρικού Fidesz και του Silvio Berlusconi’s Forza Italia. Ο Freund αναμένει ότι ο Karas θα αποστασιοποιηθεί από αυτά τα κόμματα, χωρίς το οποίο το ΕΛΚ δεν είχε πλειοψηφία.

Εάν θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση στην Ευρώπη προς περισσότερη απασχόληση και μια ενεργειακή μετάβαση, δεν υπάρχει τρόπος γύρω από το SPÖ στην Αυστρία, λέει ο Νταράμπος, επειδή το FPÖ είναι “χωρίς νόημα” σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η προεκλογική εκστρατεία πηγαίνει επίσης καλά. Ο Freund δεν δείχνει μόνο συμπάθεια, αλλά και σεβασμό στην εμπειρία του. Ο ίδιος ο κορυφαίος υποψήφιος ανέφερε μεγάλο ενδιαφέρον στις εμφανίσεις του την 1η Μαΐου μεταξύ Völkermarkt και Mistelbach.

Το ÖVP μιλάει για φθόνο και δυσαρέσκεια

Μετά την κριτική του SPÖ για το ÖVP στο πλαίσιο της παρουσίασης αφίσας για τις εκλογές της ΕΕ, το Λαϊκό Κόμμα επιτίθεται τώρα: «Η ταξική πάλη στο κεφάλι, ο κομμουνισμός στην καρδιά – αυτό είναι το ρετρό εκλογικό πρόγραμμα των σοσιαλιστών», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ÖVP Gernot Blümel σε μια εκπομπή. την Παρασκευή.

Στο SPÖ υπάρχει μόνο φθόνος, δυσαρέσκεια και ταξική πάλη, αλλά δεν υπάρχει καμία ιδέα για το πώς θα μπορούσαν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Ο ανταγωνισμός των καλύτερων ιδεών και η ιδέα μιας καλύτερης Ευρώπης πρέπει να είναι το επίκεντρο – όχι συνθήματα ταξικής πάλης.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Κριτικές για reduslim

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

11223344 Σάβ, 03 Μαΐου. 2014 10:35

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Το κόκκινο κοινωνικό, χαχα, γελάστε με νεκρούς. Είναι μόνο όταν πρόκειται για μη Αυστριακούς. γιατί αλλιώς κανείς δεν επιλέγει το e ‘

nonanedFri., 2 Μαΐου. 2014 22:17

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Θα ήταν κοινωνικό να κερδίσουμε τα χρήματα που αυτή η εντελώς άσκοπη επιλογή διατίθεται στους φτωχούς. Οι 17 Hansels δεν κάνουν το βότανο λίπος, τι κάνουν εναντίον των άλλων 734; Τίποτα, απολύτως τίποτα. Τέτοιες θέσεις προμήθειας για άτομα όπως ο Freund, ο οποίος λαμβάνει ούτως ή άλλως μια πανσιόν σύνταξη, είναι ανήθικοι και αντάξιοι της σοσιαλδημοκρατίας. Σύντροφοι φιλίας!

nonanedFri., 2 Μαΐου. 2014 22:12

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Κατά κάποιον τρόπο ο κορυφαίος υποψήφιος του SPÖ δεν σημειώνει σωστά, είναι αλαζονικός έως ότου δεν είναι πλέον δυνατό. Μιλά για την εμπειρογνωμοσύνη του και, ως σοσιαλδημοκράτης, δεν γνωρίζει πόσο λίγα χρήματα πρέπει να ζουν οι εργαζόμενοι στην Αυστρία. Ο παλιός κόκορας πρέπει να αποσυρθεί και να μην επιδεινώσει την κατάσταση. Εάν δεν επιτρέπεται σε κάποιον να εμφανιστεί στη Βιέννη την 1η Μαΐου, αυτό το λέει όλα!

Παρασκευή, 2 Μαΐου. 2014 20:29

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Κατά κάποιο τρόπο η αφίσα μοιάζει πολύ με τον κ. Μπερνς στο Σίμπσονς.

BigDaddy74Fri., 2 Μαΐου. 2014 23:37

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Μοιάζει περισσότερο με τον κ. Bean που είναι χαρούμενος για το νέο του αρκουδάκι.

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Σελίδα 1 από 1 ”

Ο κορυφαίος υποψήφιος της NEOS για τις εκλογές της ΕΕ, η Angelika Mlinar, διαμαρτύρεται κατά της απαγόρευσης συζητήσεων για ορισμένα θέματα. “Είμαι της άποψης ότι πρέπει να επιτραπεί σε κάποιον να μιλήσει για τα πάντα. Αυτό ισχύει και για το θέμα του fracking”, είπε σε συνέντευξή του στο APA. Στον τομέα του ασύλου, θέλει να καταστήσει τα πιο κεντρικά κράτη πιο υπεύθυνα. Μακροπρόθεσμα, ονειρεύεται τις “Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης”.

Την Παρασκευή, το NEOS θα ξεκινήσει επίσημα την προεκλογική τους εκστρατεία στη Βιέννη – μαζί με την ομάδα τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το ALDE. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ανοιχτόμυαλοι όταν πρόκειται για αυστριακά θέματα όπως η γενετική μηχανική, η πυρηνική ενέργεια και το fracking, με τα οποία ο Mlinar δεν έχει κανένα πρόβλημα. “Πιστεύω ότι αυτό μπορεί επίσης να αυξήσει την πολιτική μας επιρροή μέσα στην ομάδα”, πιστεύει σε ένα αποτέλεσμα NEOS. “Αλλά είμαστε μια φιλελεύθερη ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές συζητήσεις και δεν υπάρχουν δόγματα με αυτήν την έννοια, πρέπει να είστε σε θέση να συζητήσετε και να υποστηρίξετε τις θέσεις σας.”

Η ελεύθερη εντολή σε επίπεδο ΕΕ είναι “εξαιρετικά σημαντική” για τον Mlinar και πρέπει να ζήσει, τα θέματα ταμπού δεν θα πρέπει να υπάρχουν, αλλά: “Δεν πιστεύουμε ότι το fracking όπως γίνεται επί του παρόντος στην Ευρώπη, ειδικά στην Αυστρία , πρέπει να εφαρμοστεί, “τονίζει. “Αλλά παρακαλώ κάντε έρευνα και δείτε αν μπορείτε να παράγετε κάποιο άλλο είδος ενέργειας”.

Κατάργηση της συμφωνίας του Δουβλίνου

Ο Mlinar θα ήθελε η ΕΕ να είναι “προληπτική” με τους πρόσφυγες. “Πρέπει να ζωγραφίσουμε μια μεγαλύτερη εικόνα. Το φρούριο Ευρώπη δεν λειτουργεί”, επισημαίνει και ζητεί την κατάργηση της συμφωνίας του Δουβλίνου 2 προκειμένου να απαλλαγούν τα κράτη στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. “Το άσυλο είναι ανθρώπινο δικαίωμα και εμείς ως άνθρωποι πρέπει να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Και αν δεν το καταφέρουμε, όπως συνέβη το καλοκαίρι με τη Μεσόγειο, η οποία έχει εξελιχθεί σε μαζικό τάφο, τότε εμείς ως κοινότητα αξιών απλώς αποτύχαμε “είπε ο υποψήφιος ΝΕΟΣ.

Ο Mlinar, ο οποίος συμμετείχε εδώ και πολύ καιρό στο Συμβούλιο των Σλοβενών της Καρινθίας, συμμετέχει επίσης στο αίτημα του εθνικού συμβουλίου μειονοτήτων για τον δικό του επίτροπο, καθώς οι εθνικές μειονότητες έπαιξαν έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στην Ευρώπη. “Εάν είχατε τον δικό σας Επίτροπο, φυσικά θα αναβαθμίσατε αυτό το γεγονός”, ελπίζει. Ειδικά για την αντιμετώπιση των Ρομά στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή βλέπει μια «πολύ παραμελημένη προσέγγιση που εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη πρόκληση».

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης

Μακροπρόθεσμα, ο ΝΕΟΣ οραματίζεται τις “Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης”, μια διαδικασία στην οποία πρέπει να εισαγάγει μια συνταγματική σύμβαση. “Είναι ένα όραμα”, λέει ο Mlinar. “Τι θα προέλθει από αυτό, δεν μπορώ να πω σήμερα, αλλά αυτό που κάνουμε για εκστρατεία είναι ένας άμεσα εκλεγμένος Πρόεδρος της Επιτροπής που συγκροτεί μια κυβέρνηση, οι υπουργοί διεξάγουν ακρόαση στο Κοινοβούλιο της ΕΕ, και υπάρχει ένα είδος Σύστημα δύο θαλάμων. ” Αυτό πρέπει να διαμορφωθεί έντονα από την αρχή της επικουρικότητας, φυσικά τα κοινοβούλια των κρατών μελών θα διατηρηθούν.

Παρεμπιπτόντως, η κορυφαία υποψηφιότητα του Mlinar δεν έπρεπε να είχε προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. “Αυτό ήταν απολύτως εκπληκτικό”, θυμάται ο πρώην πρόεδρος του Φιλελεύθερου Φόρουμ, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση της λόγω της συγχώνευσης με το NEOS και είναι επί του παρόντος μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Βλέπει επίσης αυτό το αντίο “με ένα γέλιο και ένα μάτι που κλαίει”. Τουλάχιστον ο πρώην ασκούμενος του φιλελεύθερου ευρωβουλευτή Friedhelm Frischenschlager θα επέστρεφε στις ρίζες της στην ΕΕ: «Κατά κάποιο τρόπο φτάνουμε σε πλήρη κύκλο, και δεν μπορώ ακόμη να πω τι σημαίνει αυτό».

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

harnofSun., 4 Μαΐου. 2014 17:05

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

NEOS …. θέλω να νομιμοποιήσουμε ΟΛΑ τα ναρκωτικά, να αφαιρέσουμε τους σταυρούς και να εισαγάγουμε ευθανασία. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ παραγωγικό. Διαβάστε το εδώ: http://benjaminheinrichblog.blogspot.co.at/2014/05/3-schlechte-grunde-fur-vernunftige.html

SiTerSat., 3 Μαΐου. 2014 01:32

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Ένα εξαιρετικά μη συμπαθητικό, ανυπόμονο και αναίσθητο άτομο, που είδατε πρόσφατα στη συζήτηση για τη γενετική μηχανική στο pro7 ή το ATV. * κούνημα * Είναι απλώς να ελπίζουμε ότι οι Νέοι θα είναι μια σύντομη εμφάνιση στην αυστριακή πολιτική σκηνή.

Παρασκευή, 2 Μαΐου. 2014 8:56 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Αναφορές τρόμου για fracking: 1.) Οι επενδύσεις μειώθηκαν απότομα το 2013, fracking boom πριν από το τέλος 2.) Το κόστος παραγωγής είναι υψηλότερο από την τιμή πώλησης 3.) Μετά τον σκληρό χειμώνα στις ΗΠΑ, αναμένονται προβλήματα εφοδιασμού τον επόμενο χειμώνα, επειδή οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου δεν μπορούν να γεμιστούν γρήγορα. //wohnen.pege.org/2014/fracking.htm

Παρασκευή, 2 Μαΐου. 2014 12:21

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Ναι, ναι, σιγά-σιγά ο κύκλος έρχεται πλήρης κύκλος, μετά το yuppies της δεκαετίας του ’80 με τους I-AG των Grasserei, που ήδη τράβηξαν το δόντι, τώρα τους Νέους, τον επόμενο εγωισμό του τούρμπο-καπιταλισμού, που επιδεινώθηκε από το NLP και τις άσχημες μεταφορές. Και φιλελεύθερη, η κυρία Mlinar εξακολουθεί να είναι, όταν το άτομο έρχεται πρώτο, δεν είναι κέρδος και οικονομικά συμφέροντα, αλλά αυτό θα απαιτούσε λιγότερη συζήτηση και πολλά βιβλιαράκια. Και προτού το βάλω στο σπίτι μου, επιλέγω τους κόκκινους με τους στενόμυλους συνδικαλιστικούς υπαλλήλους από το κτίριο ή τους μαύρους με τους ροδαλούς ακροβάτες τους, γιατί αν υπάρχει ένα πάρτι που βαδίζει με θέαμα και εν γνώσει της προς την εταιρική Ευρώπη, είναι το νέο και εκεί θέλω Απλώς δεν πήγα εκεί και ποτέ δεν μου άρεσε το ροζ.

Loonix Παρασκευή, 2 Μαΐου. 2014 14:21

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουμε σε αυτό.

Παρασκευή, 2 Μαΐου. 2014 8:59 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Η ακαδημία SED ήταν η ακαδημία κοινωνικών επιστημών. Η ακαδημία NEPS είναι LBS – London Business School of Economics and Political Science. Οι σύμβουλοι Thatcher εκπαιδεύτηκαν επίσης εκεί. Ο κομμουνισμός και ο νεοφιλελευθερισμός του ανατολικού μπλοκ είναι εξίσου επιβλαβείς για την οικονομία, βλ. USA + GB

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Σελίδα 1 από 1 ”

Το FPÖ είναι ενεργοποιημένο

1η Μάη

ξεκίνησαν επίσημα την εκστρατεία τους για τις εκλογές της ΕΕ στο Λιντς. Ο αρχηγός του κόμματος Heinz-Christian Strache και ο κορυφαίος υποψήφιος Harald Vilimsky έθεσαν την εκδήλωση στο Urfahranermarkt με το σύνθημα «Κόκκινο-Λευκό-Κόκκινο» – και κάλεσε και πάλι τους υποστηρικτές να κάνουν μια «ψήφο μνημείου». Η Αυστρία πρέπει να ανακτήσει την κυριαρχία της στις 25 Μαΐου, τόνισε ο Vilimsky.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής πίντας στο “Europabierstadl” στο Urfahranermarkt την Πέμπτη, το σύνθημα της ημέρας ήταν σαφώς καθορισμένο: “Οι λογαριασμοί της Αυστρίας – με κόκκινο και μαύρο Η ΕΕ “ήταν επιβλητική με τεράστια γράμματα σε ένα πανό πίσω από τη σκηνή, το οποίο έπαιζε ο John Otti Band ως συνήθως από τις 9.00 π.μ. Σύμφωνα με το κόμμα, περίπου 5.000 επισκέπτες είχαν τη διάθεση για την άφιξη της ηγεσίας του κόμματος για μπύρα και κοτόπουλο Το “Final Countdown” μετέφερε τον Strache και τον Vilimsky στην αίθουσα, το κοινό κυμάτισε τις σημαίες κόκκινου-λευκού-κόκκινου – αλλά δεν υπήρχε καμία σημαία της ΕΕ.

Ο Vilimsky θέλει να “φέρει πίσω την κυριαρχία κόκκινου-λευκού-κόκκινου”

Υπήρχε μικρή αίσθηση ενθουσιασμού για την ΕΕ στις ομιλίες του αρχηγού του κόμματος και του ανώτερου υποψηφίου, αλλά προς ικανοποίηση του κοινού, επικαλέστηκε ακόμη περισσότερο την πατρίδα. Προκειμένου να φέρει περισσότερη Αυστρία στις Βρυξέλλες, οι υποστηρικτές του FPÖ θα πρέπει επίσης να πάνε στο κάλπη, προειδοποίησαν τους ηγέτες του κόμματος: “Θα είναι δυνατόν σε αυτές τις εκλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τεθούν τα θεμέλια για την ανάπτυξη αυτής της ΕΕ, της ερυθρόλευκης-κυριαρχίας μας Ο Βίλιμσκι ήταν πεπεισμένος.

Ο Γενικός Γραμματέας γέλασε την έγκριση όταν μίλησε για το

Rathausplatz στη Βιέννη στον εορτασμό του Μαΐου

ο SPÖ ο “τομέας μαντίλας” γίνεται όλο και μεγαλύτερος. “Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν υπάρχουν καθόλου βιενέζικα λουκάνικα, μόνο κεμπάπ και φαλάφελ.”

© APA / Rubra

Χαιρετίζω την ομιλία Strache

Αλλά έγινε πολύ δυνατά μόνο όταν μίλησε ο Strache. Το FPÖ είναι η μόνη αυστριακή αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος. Προσπάθησε επίσης να κινητοποιήσει το εκλογικό του σώμα: «Μην γκρινιάζεις μόνο στο τραπέζι των τακτικών, μην αναστατώσεις στο σπίτι. Αυτό δεν είναι αρκετό. Όποιος πιστεύει ότι οι εκλογές της ΕΕ στις 25 Μαΐου δεν είναι δική μου ευθύνη ότι η ΕΕ μπορεί να κατευθυνθεί περαιτέρω προς την κατεύθυνση ενός συγκεντρωτικού ομοσπονδιακού κράτους. “

Ο ενθουσιασμός αυξήθηκε όταν το αφεντικό του FP μίλησε για το γεγονός ότι θα μπορούσε ακόμη και να φτάσει στη δεύτερη ή ακόμη και στην πρώτη θέση στις εκλογές της ΕΕ. Ήταν πεπεισμένος για το (μετά το

Αναχώρηση του Andreas Mölzer ως κορυφαίος υποψήφιος

Πρόσφατα σχηματισμένη ομάδα της ΕΕ: ​​Ο Βίλιμσκι θα δείξει “πού ο Μπαρτλ παίρνει το μούστο” στις Βρυξέλλες – γιατί έχει επίσης “μερικές φορές λίγο ομοιότητα με τον Μπρους Γουίλις”.

© APA / Rubra

Όσον αφορά το περιεχόμενο, οι ηγέτες του κόμματος ξεχώρισαν από το συνήθη πρόγραμμα. Κάποιος πρέπει να απομακρυνθεί από τη «μανία συγκεντρωτισμού» προς μια Ευρώπη πατρίδων. Ο Strache τόνισε για άλλη μια φορά ότι η αποχώρηση από την Ένωση δεν είναι ταμπού για το FPÖ. Εάν η ΕΕ δεν σταματήσει να πηγαίνει στο «λάθος δρόμο της», «τότε είναι πραγματικά καλύτερο να βγείτε από μια τέτοια δομή».

Ο Στράτσι ενάντια στην περαιτέρω μετανάστευση

Ο Strache αφιέρωσε πολύ χώρο στην πολιτική μετανάστευσης: “Τερματίστε περαιτέρω τη μετανάστευση στην αγορά εργασίας μας, αρκεί να έχουμε 400.000 άνεργους”, δήλωσε ο Strache για χειροκροτήματα. Στη συνέχεια, ο Strache έκανε την αίθουσα να σιγοβράζει με τα θέματα του ασύλου και της Τουρκίας: «Όποιος παραβιάζει το δικαίωμα ασύλου θα μου δείξει σαφώς την πόρτα», φώναξε ο Strache. Και αν οι μετανάστες από την Τουρκία δεν τους αρέσει να κρέμεται ο σταυρός πάνω από την πόρτα, “τότε λέω να πάω σπίτι ξανά”.

Ο εθνικός ύμνος έπαιξε στο τέλος της εκδήλωσης. Αυτή τη φορά η γνωστή επιτυχία της καμπάνιας “Liebe ist der Weg” του John Otti Band έλειπε εντελώς. Πιο πρόσφατα, αυτός ο αριθμός προκάλεσε αναταραχή εξαιτίας μιας ιδιωτικής αγωγής από πνευματικά δικαιώματα από τον κάτοχο των δικαιωμάτων Universial Music, οπότε η ασυλία του Strache ως δεύτερου κατηγορούμενου καταργήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο την Τετάρτη κατόπιν αιτήματος των αρχών. Σύμφωνα με το FPÖ, το ζήτημα έχει ήδη διευθετηθεί: Μια διευθέτηση είχε ολοκληρωθεί, ανέφερε την Πέμπτη στην έδρα του κόμματος.