Dacă ar exista un protocol acceptat, aceste medicamente ar putea fi blockbusters, dar în schimb vânzările trimestriale recente ale lui Belviq au fost anemice de 4,8 milioane de dolari, „cu mult chiar sub așteptările reduse de pe Wall Street”, în timp ce vânzările QSymia „băteau” la 6,4 milioane de dolari în aceeași perioadă .

Posted on 07/16/2020.

Dacă ar exista un protocol acceptat, aceste medicamente ar putea fi blockbusters, dar în schimb vânzările trimestriale recente ale lui Belviq au fost anemice de 4,8 milioane de dolari, „cu mult chiar sub așteptările reduse de pe Wall Street”, în timp ce vânzările QSymia „băteau” la 6,4 milioane de dolari în aceeași perioadă .

Sănătatea este profund politică. Sănătatea este o colecție de resurse distribuite inegal în societate. „Determinanții sociali” ai sănătății, cum ar fi locuința, veniturile și ocuparea forței de muncă, sunt esențiale pentru realizarea bunăstării individuale, familiale și comunitare și sunt ele însele determinate politic. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/pharma/page/3/200OK De Al Lewis Vik Khanna Linia mereu neclară dintre practica medicinii și afacerea de a profita de stiluri de viață nesănătoase a fost reîncrucișată miercuri, deoarece Aetna a anunțat o colaborare cu două companii farmaceutice pentru a-și prezenta medicamentele prescrise pentru slăbit în greutate membrilor selectați Aetna. Acest anunț trece mai multe linii, nu doar una. În primul rând, niciun asigurător nu a anunțat vreodată că va îndruma în mod deschis o anumită clasă de membri să utilizeze anumite medicamente proprietare. Programele de gestionare a bolilor (DM) rareori recomandă anumite medicamente și, cu siguranță, în cazuri excepționale rare, atunci când o fac, recomandările nu sunt medicamente specifice de marcă (în acest caz, Belviq Arena și Qsymia Vivus). În schimb, DM se concentrează pe îmbunătățirea conformității cu regimurile de droguri existente, iar firmele DM încurajează membrii „să vorbească cu medicul lor” despre schimbarea terapiilor. În timp ce companiile DM nu se îndreaptă spre direcționarea pacienților către produse specifice, medicii și farmaciștii au discreția de a discuta cu pacienții gama completă de produse generice și de marcă acoperite, pentru a optimiza terapia și a închide lacunele de îngrijire identificate de algoritmi. În al doilea rând, nu există algoritmi de îngrijire general acceptați (în afară de cei creați de producătorii acestor produse) pentru aceste două medicamente în tratamentul obezității. Deci nu există nici un „gol” de completat. Dacă ar exista un protocol acceptat, aceste medicamente ar putea fi blockbusters, dar în schimb vânzările trimestriale recente ale lui Belviq au fost anemice de 4,8 milioane de dolari, „cu mult chiar sub așteptările reduse de pe Wall Street”, în timp ce vânzările QSymia „băteau” la 6,4 milioane de dolari în aceeași perioadă .

Persoanele obeze și medicii lor par să evite aceste medicamente în masă. Indiferent de ceea ce cred Aetna și producătorii cu privire la eficacitatea lor sau orice acord promoțional pe care l-au încheiat, reacția pieței spune o poveste diferită și, din păcate, pentru Aetna, Vivus și Arena trăim într-o economie de piață.potencialex Continuați să citiți … De GRETCHEN GAVETT Este oficial sezonul de sărbători, ceea ce înseamnă că 70.000 de persoane au locuri de muncă temporare la centrele de îndeplinire Amazon pentru a vă asigura că cadourile dvs. ajung exact atunci când ar trebui. Deși aceste locuri de muncă nu sunt tocmai ușoare sau plătite – sunt multe lucruri scrise despre condițiile de muncă nu atât de minunate – este, în multe privințe, remarcabil faptul că Amazon este capabil să valorifice cu ușurință populația unui oraș mic la mai puțin de 15 ani după o Ziua Recunoștinței plină de panică a dus la un sistem de lanț de aprovizionare mamut și bine controlat, care este în vigoare astăzi. Incidentul „Salvați-l pe Moș Crăciun”, descris în cartea recentă a reporterului Businessweek Brad Stone The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon, a fost o „urgență„ pe mâini ”în 1998, rezultată din una dintre cele mai mari probleme pe care le avea online magazinul poate avea: erau mult mai multe comenzi care intrau decât expedieri care ieșeau. Acest lucru a impus tuturor angajaților – inclusiv directorilor – să lucreze într-un schimb de cimitir la unul din cele două depozite. „Și-au adus prietenii și familia”, scrie Stone, „au mâncat burritos și au băut cafea dintr-un cărucior cu alimente și au dormit adesea în mașinile lor înainte de a merge la muncă a doua zi”. Bezos a organizat concursuri pentru a vedea cine poate alege cel mai repede obiectele de pe rafturi. Apoi a promis că compania nu va mai avea niciodată un deficit de inventar. „Adevărul de bază este că Amazon devine, la fel ca aproape toți comercianții cu amănuntul, o companie diferită în timpul sărbătorilor”, mi-a explicat Stone prin telefon. „Volumul crește față de anul precedent. Mediul deja agresiv și în mișcare rapidă din sediul central și centrele de împlinire devine maniacal.

O descriu ca două amazoane: una care funcționează timp de 10 luni și cealaltă funcționează timp de două luni din an. ” Continuați să citiți … De Adrian Gropper, MD … și un îndemn la acțiune. Acest studiu de caz se bazează pe întâlnirea mea cu Centrul pentru informații și analize privind sănătatea (CHIA) din statul meu natal. CHIA este o bază de date cu reclamații pentru toți plătitorii, o colecție masivă de diagnostice, locații, date și prețuri pentru toate serviciile dvs. de sănătate din toți furnizorii și asigurătorii dvs. Fie că este vorba despre reclamații sau dosare de sănătate, aproape fiecare stat și multe case de compensare private se înființează pentru a vă monitoriza. Informațiile dvs. pot fi utilizate de afaceri pentru a manipula prețurile pentru un profit maxim sau de dvs. pentru a vă informa alegerea planurilor de asigurări de sănătate și a furnizorilor de servicii medicale. Din păcate, afacerea vă poate obține informațiile, dar nu puteți. Acest lucru reflectă o strategie a industriei de a obstrucționa caracteristicile bazate pe piață ale Actului de îngrijire accesibilă. Sper că veți lua acest studiu de caz, îl veți edita și îl veți depune la Procurorul General și Guvernatorul din statul dvs. pentru a solicita datele dvs. ca problemă de protecție a consumatorului. Asta sunt pe cale să fac. Starea mea este # 1! Du-te în Massachusetts!

Starea mea este numărul 1 în costurile asistenței medicale. Este, de asemenea, locul 1 în implementarea unui schimb de asigurări de sănătate (Romneycare 2006) și un lider în supravegherea statului, cu legea privind limitarea costurilor din 2012, cunoscut sub numele de Capitolul 224. Capitolul 224 impune diferite mecanisme de supraveghere a statului, inclusiv un schimb de informații despre sănătate care monitorizează întâlnirile și un plătitor baza de date a revendicărilor numită „centrul”. Legea de limitare a costurilor include, de asemenea, unele protecții ale consumatorilor. Linia 1909 prevede: „În măsura în care este posibil, centrul va pune la dispoziția consumatorilor de servicii de sănătate, în timp util și într-un format ușor de citit și de înțeles, date despre serviciile de sănătate pe care le-au primit personal.” Deși supravegherea de stat este în vigoare, iar stabilirea prețurilor care ne menține numărul 1 este în curs, partea de protecție a consumatorului din lege nu este pusă în aplicare. Așadar, am profitat de ocazie pentru a mă întâlni cu directorul executiv al CHIA și cu consilierul lor șef și pentru a obține informații despre motivul pentru care statul nu respectă legea. Pentru a parafraza explicația lor: „Este prea greu”. Continuați să citiți … De Trudy Lieberman Toate mesajele de la Casa Albă, fluxul de noutăți suflate de Twitter se vor actualiza cu privire la numărul de accesări și înscrieri și publicitatea publicitară din jurul zilei de deschidere vor trimite publicul neasigurat în modul de panică? Vor determina cumpărătorii să ia în considerare doar prima și să facă clic pentru a se înscrie cât mai repede? De ce nu? Timp de săptămâni, administrația, oficialii de schimb valutar și susținătorii Legii privind îngrijirea accesibilă au spus publicului cât de ieftine vor fi primele – mult mai ieftine decât se aștepta. O femeie din Pennsylvania mi-a spus că se grăbește să se înscrie pentru că era dornică să renunțe la politica ei de la Aetna pentru un model mai ieftin de la Blue Cross.

Nu contează că nu avea nici o idee dacă acoperirea era mai bună, la fel sau mai rea. O femeie din Nebraska a auzit că există o foaie de lucru de completat și care trebuia să fie completată până la 1 octombrie. A fost primul venit, primul servit, îi spusese un agent. Dacă primele ieftine ar fi singurul lucru pe care cumpărătorii trebuie să-l ia în considerare, acest sentiment de urgență ar putea fi bine. Dar nu este. Iată problema. Alegerea unei polițe de asigurare de sănătate este plină de potențiali greșeli și neînțelegeri. După cum mi-a spus femeia din Nebraska: „Mergi într-o prăpastie a incertitudinii. Este ca și cum ai cumpăra o mașină uzată. Nu știi dacă primești o lămâie ”, o lămâie cu care ai rămas până la următoarea înscriere deschisă.

Pentru consumatori, sfatul cheie în acest moment este: nu vă grăbiți în nimic. Marți, 1 octombrie a marcat prima zi a unei perioade de înscriere deschisă de șase luni, nu ultima. Acoperirea nu începe nici măcar până la 1 ianuarie 2014, deci nu este nevoie să cumpărați prima politică pe care o vedeți. Dacă doriți o acoperire pe 1 ianuarie, termenul limită pentru înscriere este 15 decembrie. Continuați să citiți … De Elaine K. Swift și David McCormick Toate piețele de asigurări de sănătate de stat (cunoscute și ca schimburi) sunt online, dar milioane de utilizatori așteptați pot le găsești greu. Piațele vor permite cumpărăturile și înscrierea în principal prin intermediul site-urilor lor web. Statele folosesc o varietate de strategii promoționale, dar majoritatea oamenilor vor găsi probabil piețe în același mod în care găsesc alte site-uri web – prin căutări obișnuite de cuvinte cheie pe Google, de departe motorul de căutare dominant al națiunii. Rezultatele slabe ale motorului de căutare pot crea bariere serioase în calea cumpărăturilor și înscrierilor, măsurile majore de succes pentru piețe și, prin extensie, succesul Legii privind îngrijirea accesibilă (ACA). Am folosit metode standard pentru a evalua rezultatele Google pentru cele 17 piețe operate de 16 state și Washington, DC, care oferă persoanelor fizice, familiilor și întreprinderilor mici un loc de cumpărături pentru acoperirea asistenței medicale. Peste trei zile, la mijlocul lunii septembrie, am analizat rezultatele pentru cuvintele cheie pe care datele de la Google arată că oamenii le folosesc în mod obișnuit pentru a căuta asigurări de sănătate.

Am examinat atât rezultatele neplătite (sau „organice”), cât și cele plătite (sau „sponsorizate”). Deși cercetările arată că rezultatele neplătite primesc mai multă atenție, rezultatele plătite pot duce, de asemenea, la vizualizări de pagină. Descoperirile noastre preliminare arată că piețele pentru patru state – Idaho, Maryland, New Mexico și New York – și Washington, DC nu au apărut pe prima pagină a rezultatelor Google, care generează 92% din toate vizualizările de pagină. În plus, atât rezultatele căutării neplătite, cât și cele plătite pentru majoritatea celor 12 state rămase au fost frecvent absente de la prima pagină. Odată cu înscrierea pe piețele deschise pe 1 octombrie pentru acoperire începând cu 1 ianuarie, acesta ar fi un moment bun pentru a ne concentra pe optimizarea motoarelor de căutare (SEO), procesul de creștere a clasamentului rezultatelor de căutare neplătite sau „organice”. Odată implementate, rezultatele SEO pot fi văzute rapid, în special pentru un subiect la fel de popular și important ca noile opțiuni de asigurări de sănătate. Cu toate acestea, necesită analiză, planificare și timp pentru implementare. Metode pentru desfășurarea testării rezultatelor motorului de căutare Pentru a testa rezultatele motoarelor de căutare pentru piețele de asigurări de sănătate administrate de stat, am folosit cele cinci cuvinte cheie cele mai eficiente în producerea paginilor vizualizate ale unui site web proeminent legat de asistență medicală produs de un client federal: Affordable Care Act, accessible health asistență medicală, asigurări de sănătate, asigurări de sănătate și Medicaid. Citește mai departe … De Sean Boulger FTC a constatat că frauda în domeniul sănătății a crescut în ultima perioadă și probabil va continua să crească până în octombrie.

Să vorbim despre cum să depistăm escrocheriile și să evităm orice probleme atunci când sunteți gata să treceți la Obamacare. Înșelătoria cu cardul Obamacare Una dintre cele mai populare înșelătorii din domeniul sănătății care circulă odată cu apropierea de 1 octombrie este cunoscută sub numele de „cardul Obamacare”. Este o tehnică utilizată de fraudatori pentru a fura informațiile despre cardul de credit și numerele de securitate socială ale consumatorilor. Cum funcționează escrocheria cu cardul Obamacare? Practic, victimele primesc un telefon de la cineva care pretinde că reprezintă guvernul. Apelantul îi informează că au nevoie de acest card de asigurare pentru a fi eligibil pentru acoperire conform Legii privind îngrijirea accesibilă sau poate spune că cardul Obamacare oferă reduceri suplimentare. Aceștia solicită informații personale private, astfel încât să vă poată trimite cardul. Dar nu există un card Obamacare – vă oferiți doar informațiile dvs. escrocilor și hoților de identitate. Piața asigurărilor de sănătate intră în vigoare în octombrie, iar FTC se așteaptă ca numărul escrocheriilor conexe să crească între timp. Actualizarea informațiilor înșelătorie O altă înșelătorie populară implică fraudatorii care se prezintă ca oficiali Medicare. Acești reprezentanți falsi ai Medicare apelează consumatorii și spun că actualizează sau verifică informații personale. Consumatorilor li se spune că s-ar putea confrunta cu un fel de consecință dacă nu se conformează. Sacramento Bee are mai multe: „… impostorii care pretind că provin din Medicare le-au spus consumatorilor că trebuie să predea informațiile lor personale sau financiare pentru a continua eligibilitatea, deoarece„ schimbarea este la orizont ”. Dar nimic din Legea privind îngrijirea accesibilă nu amenință beneficiile existente sau înscriși în Medicare … ”Cu alte cuvinte, nu ar trebui să primiți niciun apel Medicare din cauza Actului de îngrijire accesibilă.

Dacă aveți îngrijorări cu privire la beneficiile dvs. Medicare, nu răspundeți unui apelant rece. În schimb, contactați direct reprezentanții Medicare. Continuați să citiți … De Tom Hubbard NEHI a convocat recent o reuniune despre politica de inovare în domeniul sănătății, la care economistul de la Harvard David Cutler a menționat că dezbaterea cu privire la inovație sa schimbat foarte mult în ultimul deceniu. Nu că dezbaterile de lungă durată despre FDA, aprobările de reglementare și dezvoltarea de medicamente și dispozitive medicale au dispărut: departe de aceasta. Dar aceste preocupări sunt acum potrivite sau umbrite de cereri de valoare dovedită, rezultate dovedite și, din ce în ce mai mult, Triple Aim, asistența medicală este analog cu obiectivul „mai rapid, mai bun, mai ieftin” asociat cu Legea lui Moore. Pentru a parafraza cu Cutler, piața solicită ca costul să iasă din sistem, ca rezultatele pacienților să fie menținute inofensive dacă nu sunt îmbunătățite și solicită o inovație care va face toate acestea dintr-o dată. Inovația în domeniul sănătății din SUA nu mai este doar despre satisfacerea nevoilor medicale nesatisfăcute. Este vorba și despre îmbunătățirea productivității și eficienței. În acest mediu nou, sunt inovatorii conduși de științe (oamenii farmaceutici, biotehnologici și medtech) care par a fi jucătorii vechilor școli, în ciuda imersiunii lor în domenii cu adevărat revoluționare, cum ar fi medicina genomică. Inovații bazate pe tehnologie (IT-ul pentru asistență medicală, analiza predictivă, reproiectarea proceselor, transformarea practicii și persoanele mobile pentru sănătate) sunt cei mai buni copii care atrag atenția și o mare parte din noii bani. Pentru a agrava lucrurile în domeniul farmaceutic, biotehnologic și medtech, ipotezele de lungă durată cu privire la angajamentul nostru național față de inovația bazată pe știință par să se dizolve.

Există puține speranțe pentru a inversa reducerile semnificative la Institutele Naționale de Sănătate. Veniturile din taxe de utilizator negociate cu atenție cu FDA chiar anul trecut abia au scăpat de sechestrare anul acesta. Inițiativele îndrăznețe precum Proiectul genomului uman par o amintire îndepărtată; într-adevăr, recent anunțatul proiect de cartografiere a creierului anunțat de președintele Obama pare că abia se înregistrează la public și la Congres. Continuați să citiți … De Michelle Snyder În ultimii ani, am văzut numeroase articole despre impactul schimbărilor de mediu asupra sănătății populației noastre. Acestea variază de la rate crescute și severitatea bolilor respiratorii până la reapariția bolilor infecțioase din cauza temperaturilor în creștere. Cu toate acestea, nu mi-a trecut prin minte până în acest weekend, în timp ce participam la un festival de film din Colorado (numele nu a fost dezvăluit pentru că nu vreau să devină mai aglomerat!) Că existau paralele interesante între mișcările de reformă de mediu și de sănătate. Și, deși probabil că aceasta nu ar trebui să fie o surpriză, dat fiind faptul că asistența medicală și mediul înconjurător sunt două dintre cele mai „rele probleme” cu care se confruntă țara noastră – greu de descris, cauze multiple și care nu sunt ușor de rezolvat cu un singur răspuns – totuși am fost intrigat de asemănări. 1) Local, local, local – Mișcarea ecologistă și-a dat seama în cele din urmă că schimbarea va avea loc numai dacă problemele vor fi localizate – nu este vorba doar despre planetă, ci despre curtea din spate. (Tatăl meu care nu m-a auzit pronunțând cuvântul schimbare climatică fără a intra în stupi sau a părăsi camera, mi-a spus recent că crede că „s-ar putea întâmpla ceva deoarece peștii din râul pe care își petrece jumătate din zile încep să moară”) Cei dintre noi în domeniul asistenței medicale am știut pentru totdeauna că organizarea, furnizarea și finanțarea asistenței medicale este locală.

  Și, în timp ce cele mai mari schimbări din ultimii ani au fost determinate de politica guvernamentală, partea grea rămâne în față și va avea succes doar datorită acțiunilor la nivel local. 2) Arătați-mi banii – Fie că este vorba de mediu sau de asistență medicală – până când afectează rezultatul consumatorului (daune asupra proprietății, creșterea prețurilor la gaz, cheltuieli mai mari din buzunar), poate fi dificil să obțineți majoritatea oamenilor să-și dedice timpul și energie pentru schimbare. În domeniul sănătății suntem încă în primele zile, dar începem să vedem impactul oamenilor care trebuie să plătească mai mult din buzunar pentru îngrijirea lor medicală. Timpul va spune dacă impactul este unul pozitiv, dar cel puțin recunoaștem că stimulentele financiare pot juca un rol cheie în schimbarea comportamentului.